söndag 10 oktober 2010

Förra veckans poll: Vilka skor är fulast?

1.

2.
3.

För att det ska vara rättvist säger jag inte vem som sagt vad. Men jag kan ju säga att jag har rätt, och att pappa sade: "Men de var ju ganska fina" om några. Skriv här nu vilka skor som är fulast.

11 kommentarer:

  1. Jag har väldigt svårt att bestämma mig för om jag tycker att nr ett eller nr tre är de fulaste. Tre, tror jag. Haha. Var har du hittat dessa fantastiska skor? :)

    KRAM

    SvaraRadera
  2. No 1 OCH 3! Går inte att välja!!
    Lena

    SvaraRadera
  3. Jag röstar för nr 3

    SvaraRadera
  4. Ok. Jag vågar sticka ut näsan och säger nr 1. Koträskorna är ju rätt roliga liksom kobåjsarna (fast hur breda vader ska man ha egentligen..!?. Men de röda. Nja. Jag är skeptisk...

    SvaraRadera
  5. De där röda var riktigt hemska! I och för sig var inte bidrag 3 mycket att hänga i granen de heller..

    SvaraRadera
  6. Nu står det alltså tre tre mellan ett och två. Då kan jag ju säga att pappa också tyckte att koträskorna var fina (ugh), och att min röst ligger på de röda, håriga skorna med en plastig närbild av en jordgubbe där fram, medan Henrics ligger på den nummer tre.

    SvaraRadera
  7. Yes, med Sannas röst vinner jag! TAKE THAT, HENRIC!

    SvaraRadera
  8. Alltså - nummer tre ser ju ut som om de är pyntade med fågelbajsstänk, så jag vill postumt, eh, lägga min röst på dem.

    SvaraRadera
  9. Där ser du alla tyckte att koträskorna var fina!
    P

    SvaraRadera
  10. Det var INTE det de sade, pappa! Eller ja, Maria gjorde kanske det. Men ingen annan! De var bara minst fula av tre extremt fula par skor.

    SvaraRadera